Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Vacature: junior/medior communicatieadviseur

In verband met het vertrek van onze collega Sanne na bijna tien jaar Senza, zoeken wij een nieuwe collega. Ben jij een (junior/medior) communicatieadviseur die houdt van denken én doen, en heb je enkele jaren werkervaring? En lijkt het je leuk om mee te werken aan onze mooie projecten en campagnes? Neem dan contact op!

De communicatieadviseurs bij Senza Communicatie zijn communicatiespecialist, tekstschrijver en projectleider tegelijk. We nemen initiatiefrijk de regie en verbinden partijen. Als communicatieadviseur zijn we oprecht geïnteresseerd in de inhoud van het vraagstuk. We verdiepen ons goed als we ergens aan beginnen. Daarnaast zijn we dienstverlenend en gericht op kwaliteit; we schakelen daarom experts in als we de expertise zelf missen. We leren daarvan. Verder zijn we in de uitvoering gericht op (begrijpelijke) tekst & taal, passende en aansprekende uitingen en een originele aanpak.

Jouw rol

Wij zijn op zoek naar een communicatiespecialist die zelfstandig aan de slag kan gaan met de uitvoering van campagnes, de realisatie van communicatiemiddelen en contentbeheer van social media en websites. Afhankelijk van je kennis en ervaring krijg je daarbij steeds meer projectverantwoordelijkheid. Eerst werk je vooral onder leiding van de meer ervaren collega's. Daarbij werk je (campagne)plannen en voorstellen uit, adviseer je over de keuze en vorm van de middeleninzet en zorg je ervoor dat die middelen goed en op tijd klaar zijn. Je vindt het leuk om zowel analytisch bezig te zijn als uitvoerend. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de planning en de financiële kant van jouw deel van een opdracht. Je werkt bij de projecten samen met allerlei partijen op het gebied van ontwerp, webdesign, fotografie, online marketing en dergelijke. Ook werk je veel samen met je collega’s. Simpelweg omdat jullie samen sterker zijn dan individueel.

Kenmerkend voor jou

 • Je bent nieuwsgierig, initiatiefrijk en creatief.
 • Je wordt blij van de thema's die in onze projecten centraal staan en weet mensen ervoor te enthousiasmeren.
 • Je analytische denkvermogen is sterk en je denkt na voor je iets doet.
 • Je bent servicegericht en hebt het geduld om het goede moment voor jouw idee af te wachten.
 • Je kunt goed schrijven en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Werken met verschillende softwareprogramma’s, contentbeheersystemen en sociale media vind je leuk.
 • Je hebt een opleiding in ons vakgebied Communicatie op HBO- of WO-niveau.

 

Wat staat er tegenover?

 • Een dienstverband bij Senza (32 uur) in Groningen;
 • Ingangsdatum in overleg maar zo spoedig mogelijk;
 • Een beloning die past bij jouw ervaring en capaciteiten, passend bij de functie in een klein bedrijf;
 • Een maandelijks extraatje waarmee je zelf pensioen opbouwt;
 • 25 vakantiedagen bij een dienstverband van 40 uur;
 • Een flexibele indeling van de werkweek en de werkplekken;
 • Een werksfeer waarin inhoudelijke betrokkenheid, collegialiteit en kwaliteit centraal staan

 

Meer informatie en solliciteren

Meer informatie over Senza vind je op deze website. Heb je vragen? Mail dan naar info@senza.nl of bel naar (050) 311 94 41. Denk je dat jij degene bent die ons team moet versterken? Stuur je motivatie en CV voor 17 januari 2021 naar info@senza.nl, t.a.v. Peggy Limburg. Laat ons vooral weten waarom jij graag bij ons wilt werken en waarom je een échte aanwinst bent voor Senza!