Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Respectvol en doelgericht communicatieadvies

Senza Communicatie is een communicatieadviesbureau in Groningen dat organisaties helpt bij respectvolle, doelgerichte en effectieve communicatie met hun omgeving. Dat doen we door met de nodige afstand en een frisse blik naar een communicatievraagstuk te kijken. Door te luisteren en begrip te creëren. Door te verbinden en te adviseren. Altijd met één doel: onze samenleving mooier maken.

Wilt u weten welke diensten we precies aanbieden? Klik dan op de iconen hieronder.

Snelheidsproject Roswinkel

Tijdens een snelheidscontrole op 21 mei 2019 reed 38 procent van de weggebruikers te hard door Roswinkel. Leerlingen van OBS de Dreske hielpen de politie bij de controle. Senza Communicatie is betrokken bij de actie om mee te denken over alternatieven waarmee het rijgedrag in het dorp kan worden beïnvloed.

Lees meer

Veurjaor in de kop?

Om aandacht te vragen voor veilig motorrijden, startte deze week in Drenthe de campagne ‘Veurjaor in de kop’. Het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe vroeg ons om de campagne op te zetten en uit te voeren.

Lees meer

Feest!

April 2019: feest bij Senza Communicatie! Waarom? En wat heeft die leuke illustratie daarmee te maken?

Lees meer

Geen doel is te ver als je plezier hebt in wat je doet.