Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Respectvol en doelgericht communicatieadvies

Senza Communicatie is een communicatieadviesbureau in Groningen dat organisaties helpt bij respectvolle, doelgerichte en effectieve communicatie met hun omgeving. Dat doen we door met de nodige afstand en een frisse blik naar een communicatievraagstuk te kijken. Door te luisteren en begrip te creëren. Door te verbinden en te adviseren. Altijd met één doel: onze samenleving mooier maken.

Wilt u weten welke diensten we precies aanbieden? Klik dan op de iconen hieronder.

Senza trapt verder

Fietsen, fietsen, fietsen! 2022 is het jaar van de fietsprojecten bij Senza. En dus stapten wij ook op de fiets tijdens onze fotoshoot deze week!

Lees meer

Groen doen!

Om een klein steentje bij te dragen aan de vergroening van de stad, hebben wij voor ons kantoor een geveltuintje laten aanleggen.

Lees meer

Weten hoe hard je mag?

‘Kalm aan!’ zeggen grote krijtverfafbeeldingen her en der op de wegen in Drenthe. Ze zijn onderdeel van een campagne waarmee de Mobiliteitsraad Drenthe inwoners attendeert op hun rijsnelheid. Senza hielp mee.

Lees meer

Kennis spreekt maar wijsheid luistert.