Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Activiteitenbrochures in een modern jasje

Verkeerseducatie: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Het is belangrijk om de verkeersregels goed te kennen en om te weten wat jouw gedrag in het verkeer voor gevolgen kan hebben. Daarom biedt Verkeerswijzer Groningen een breed aanbod aan activiteiten, voor jong en oud. De activiteiten voor het onderwijs zijn gebundeld in activiteitenbrochures: een voor de basisschool, een voor de middelbare school en een voor het beroepsonderwijs. Deze brochures waren toe aan vernieuwing. Senza vernieuwde de inhoud en begeleidde het proces.

Inhoud
We begonnen met een inhoudelijke check, door alle nieuwe activiteiten toe te voegen en met de betrokken partners de inhoud van de bestaande activiteiten te controleren. De teksten hebben we vervolgens herschreven naar vrolijke, pakkende teksten. Ook selecteerden we actuele foto’s. Zo ontstond een mooi, modern beeld. 

Vorm
Daarnaast adviseerden we over de vorm van de brochures. Met behulp van een kleurenpalet van Rob Pentinga kregen de brochures frisse kleuren. Ook maakten we de brochures overzichtelijker, door de indeling aan te scherpen en een heldere structuur aan te brengen. Het resultaat? Een overzichtelijk, herkenbaar en modern geheel!