Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Afstudeerstagiaire Caitlin doet onderzoek. Helpt u mee?

Senza beheert al jaren de website van het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe (VVBD). Om met de trends en ontwikkelingen mee te gaan, was het tijd om het gebruik van een website door het VVBD onder de loep te nemen. Afstudeerstagiaire Caitlin doet onderzoek naar de website.

Caitlin: “Ik doe een ontwerpgericht onderzoek naar een website voor het VVBD. Doel van het onderzoek is om een advies te geven over de inhoud en vormgeving van een website van het VVBD. Een belangrijk deel van het onderzoek is een behoefte-analyse. Daarin ga ik na wat de behoeften van de doelgroep zijn met betrekking tot een website van het VVBD. Ik richt me bij deze vraag alleen op de inwoners van Drenthe, als doelgroep van het VVBD. Welke informatie willen zij wel en niet op de website zien? Hoe moet de content gepresenteerd zijn? En welke vormgeving spreekt hen het meeste aan? Via een online enquête probeer ik antwoord te krijgen op die vragen. Woont u in Drenthe? Dan kunt u mij helpen! Iedereen die in Drenthe woont kan de vragenlijst invullen via www.vragenlijst-drenthe.nl. U maakt dan meteen kans op een dinerbon t.w.v. € 50,-.”