Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

De kracht van Senza? Vijf powervrouwen!

We herkennen het allemaal wel: de waan van de dag. Zo ook bij Senza. Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat een aantal projecten nog even éxtra druk zijn. En door die drukte staan we soms minder stil bij elkaar. Want, wie zijn wij eigenlijk en hoe doen we het als team? Om die reden organiseerden we bij Senza op dinsdag 5 november een teamdag! Een dag waarop we brainstormden over de kracht van Senza.

Die kracht zit ‘m vooral in het team: vijf powervrouwen met ieder haar eigen kwaliteiten. Wist je bijvoorbeeld dat we ervaring en affiniteit hebben met taal en onderwijs? Dat  twee collega’s zich gespecialiseerd hebben in de Friese en Groningse taal? En een aantal collega’s ervaring heeft met het opzetten van  trainingen over communicatievaardigheden?

Inspiratie opdoen in het Groninger Museum
Tijdens onze teamdag stonden we eens extra stil bij deze kwaliteiten. Zo leerden we elkaar beter kennen en ook onszelf. Bovendien dachten we na over hoe we deze kwaliteiten meer en beter zouden kunnen benutten. Na deze intensieve brainstorm was het tijd om onze creatieve geest een extra boost te geven. We bezochten in het Groninger Museum de exposities van Daan Roosegaarde, Mendini en De Ploeg. Prachtig, inspirerend én reuze-gezellig! Als klap op de vuurpijl sloten we de dag af met een heerlijk etentje.