Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Een woonwijk verkopen

Het Harener Holt is een woonwijk met ruim vijfhonderd nieuwbouwwoningen. Het is niet zomaar een wijk. “Het Harener Holt is een van de mooiste plekken van Nederland”, zegt wethouder Roeland van der Schaaf in een interview. Naast de wethouder, interviewden wij stedenbouwkundige Luc Bos en bewoonster Anouk van Oosterhout. Hun verhalen hielpen ons om de geheimen van Het Harener Holt te vertellen op de website.

Het was niet voor het eerst dat we bij Senza aan de slag gingen voor Het Harener Holt. Jaren geleden al werkten we in samenwerking met Studio Rob Pentinga mee aan de marketing van de nieuwbouwlocatie . De website was één van de middelen die destijds werden ingezet om kopers naar de wijk te trekken.

Interviews

Inmiddels is de wijk al volop in ontwikkeling en wonen er allerlei mensen naar grote tevredenheid. Zo ook Anouk Oosterhout die er in de zomer van 2018 kwam wonen. Ze geniet enorm van de wijk en vertelt erover in een interview dat Senza met haar hield. Om geïnteresseerden ook een beeld te geven van de opzet van het nieuwe deel van de wijk, vroegen we stedenbouwkundige Bos om uitleg. Zijn verhaal maakt duidelijk hoe er nagedacht is over de vorm en inrichting van Het Harener Holt. Tja, en dan kan wethouder Roeland van der Schaaf van de gemeente Groningen bijna alleen nog maar enthousiast zijn over deze plek; “In Het Harener Holt kun je dorps wonen met de geneugte van een stad. Wie wil dat nou niet?”

Kijk op: www.hetharenerholt.nl/bouwen-of-kopen