Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Feest!

April doet wat hij wil. Misschien ook wel mijn lijfspreuk. In de jaren 70 zette mijn moeder mij in diezelfde vrolijke lentemaand op de wereld. Eerst de voetjes en later mijn hoofd. Een eigenwijs, koppig kind. Een verbinder, ook: ik suste ruzies op straat, liep met een schare kleutertjes om me heen en maakte me druk over onrecht in de wereld. Dat verwoordde ik geregeld in mijn zelfgemaakte ‘Pelim-krant’, die ik op jonge leeftijd uitbracht. Handgeschreven.  

Jaren later waren veel van deze elementen uit mijn jeugd terug te vinden in mijn werk bij Senza Communicatie. Het communicatiebureau dat Antoinette Heijink, Niels Keissen en ik samen opzetten in november 2004. Omdat we alle drie leuk werk wilden doen en samen een sterk team vormden. Het groeide behoorlijk met meerdere lieve, leuke, goede, deskundige en erg betrokken medewerkers en stagiairs. Maar na bijna 10 jaar was het tijd voor verandering. Senza 1.0 werd afgesloten.

In april 2014 zette ik Senza Communicatie als ‘eenmanszaak’ voort. Het eigenwijze kind in mij wou door met het prachtige werk dat we hier nu nog steeds doen. Voor opdrachtgevers die ons respecteren en waarderen om wat we doen. Bezig zijn met veelal maatschappelijk georiënteerde communicatievraagstukken. Dat blijft inspireren! Want het draait altijd om mensen. Niet alleen in ons werk maar ook binnen Senza staan de mensen centraal. Een enthousiast betrokken team dat mij op 1 april verraste met een geweldig mooi cadeau in een lijst. Vijf jaar Senza 2.0!