Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Feestelijke onthulling snelheidsthermometers Roswinkel!

Snelheidsthermometers zijn speciale verkeersborden van twee meter hoog, waarop staat hoeveel weggebruikers te hard rijden. In Roswinkel zijn twee thermometers geplaatst, omdat in april 2017 bleek dat gemiddeld 90 procent van de weggebruikers in het dorp te hard over de doorgaande weg reed. Bewoners van Roswinkel roepen nu iedereen op om mee te helpen de meters zo laag mogelijk te houden.  

Spoedklus!

Verkeersgedeputeerde Henk Brink onthulde op vrijdag 20 juli een van de snelheidsthermometers in het dorp. Bij zo’n feestelijke onthulling horen natuurlijk mooie uitnodigingen. Het VVBD schakelde ons in om deze te maken en ook om een advertentie voor in de dorpskrant te verzorgen. Een spoedklus, want het moest binnen drie weken klaar zijn. Aan de slag dus! We schakelden fotograaf Bas Meelker in voor het maken van mooie dorpsfoto’s. Die foto’s gebruikte vormgever Rob Pentinga voor de vormgeving van de advertentie en de uitnodiging. Wij leverden hem de teksten aan voor zowel de advertentie als de uitnodiging. Ook bedachten we het concept van de uitnodiging: een in de lengte openklapbare flyer met binnenin een snelheidsthermometer. De flyer kunt u hiernaast in PDF-formaat downloaden.