Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Groen doen!

Wij houden van groen en van denken en doen. Om een klein steentje bij te dragen aan de vergroening van de stad, hebben wij daarom voor ons kantoor een geveltuintje laten aanleggen. Het idee lag er al in 2018 toen de gemeente Groningen bewoners aanbood geveltuintjes aan te leggen. Door twee drukke jaren en vervolgens corona bleef het bij een idee. Maar dit voorjaar maakten we er werk van!

De verhuurder van ons monumentale pand aan de A-weg gaf ons toestemming voor een tuintje, zolang we de begroeing maar niet tegen de gevel laten groeien. En de gemeente wou ook vier jaar na de eerste contacten nog gewoon meewerken. Dankzij een zeer voortvarende aanpak van de gemeente werden binnen een maand al stenen gewipt voor ons kantoor. Dus sinds een week kunnen wij tussen de bedrijven door aan ons tuintje bouwen. De handen uit de mouwen!