Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Het nieuwe Verkeersmagazine staat online!

Het nieuwe Verkeersmagazine is uit! Een online magazine boordevol informatie over alles wat met verkeer en vervoer in de provincie Drenthe te maken heeft. We maakten het magazine in opdracht van het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe (VVBD) en in samenwerking met vormgever Studio Rob Pentinga en schrijver Jeroen Tollenaar van Een Zaak van Communicatie.

Eerdere jaren viel de krant bij alle inwoners van Drenthe op de deurmat. Vorig jaar besloot het VVBD het magazine te digitaliseren via www.verkeervervoerdrenthe.nl.

Boordevol informatie
In deze editie lees je onder andere over de nieuwe snelheidsregels op de snelwegen, krijg je handige tips voor op de elektrische fiets of de motor en test je je verkeerskennis. Daarnaast lees je meer over het verkeer in coronatijd: wat zijn de effecten van het coronavirus op het openbaar vervoer in Drenthe? Is het door het virus rustiger en veiliger op de weg? En hoe houd je in het verkeer 1,5 meter afstand van andere weggebruikers?

Promotie
Zo'n mooie, nieuwe editie vraagt er natuurlijk om, om veelvuldig gelezen te worden! Daarom besloten we het magazine te promoten middels advertenties in huis-aan-huisbladen en in het Dagblad van het Noorden. Ook publiceren we advertenties via Facebook en helpen de partners van het VVBD mee om het magazine online te verspreiden.  

Nieuwsgierig naar de nieuwe editie van het magazine? Je bekijkt hem via www.verkeervervoerdrenthe.nl.