Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Hub! Nieuwe folder

Een van de projecten waar we bij Senza met man en macht aan werken, is de communicatie over de hubs in Drenthe en Groningen. De hubs krijgen steeds meer bekendheid. Zowel in Noord-Nederland als in de rest van Nederland. Er komen steeds meer voorzieningen bij en er zijn steeds meer partijen betrokken bij de ontwikkeling van de hubs. Ook ondernemers zien er steeds vaker kansen liggen en zelfs buiten onze landsgrenzen is er interesse! Om iedereen goed te kunnen informerenis er vorig jaar een informatieve folder ontwikkeld. En omdat de hubs continu in ontwikkeling zijn, was deze folder aan vervanging toe.  

 

In eerste instantie was er de wens om een paar tekstuele wijzigingen door te voeren in de folder. Maar na een kritische analyse aan onze kant, leek het ons goed om meer aan te passen. We stelden de opdrachtgever voor om de afbeeldingen te wijzingen, de toon of voice passender te maken en de teksten hier en daar in te korten en te herschrijven. Omdat er ook buiten Nederland interesse is in de hubs, bestaat er ook een Engelstalige versie. De Nederlandse tekst lieten we dus vertalen. Binnen no time waren er twee nieuwe, frisse folders! De folder wordt uitgedeeld tijdens evenementen, openingsacties, en andere bijeenkomsten over de hubs. Nieuwsgierig hoe de folder er uitzietJe kunt de Nederlandse en Engelse versie hiernaast downloaden.