Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Huisje, boompje, beestje én afstuderen

De afgelopen maanden draaide onze motor op volle toeren. Campagnes schoten als paddenstoelen uit de grond, nieuwe opdrachten kwamen binnen en anderen ronden we met succes af. Maar ook persoonlijk vlak gebeurde er de afgelopen tijd veel. Tijd voor een persoonlijke update!

Wist je bijvoorbeeld dat Peggy en Sanne zich de afgelopen maanden druk bezighielden met vloeren uitzoeken, gordijnen op maat laten maken en honderden verhuisdozen inpakken? Peggy verhuist begin december naar een mooi, ruimer huis in Leek. Sanne verruilde eind oktober de stad voor het prachtige, groene Glimmen.

Ondertussen crosste Iris voor haar afstudeerscriptie de hele provincie door. Ze ging op bezoek bij gezinnen die deelnamen aan de 'VoorleesExpress'. De VoorleesExpress is een programma om voorlezen te bevorderen. Iris testte bij de gezinnen een nieuwe voorleesmethode van dit programma uit. Helaas staat het onderzoek op een laag pitje vanwege de coronamaatregelen. Toch gaat ze vol goede moed door. Hopelijk kan in januari de vlag uit!

Niet veel later wist Dorien ons in oktober te verrassen met heel blij nieuws, waardoor we ons éxtra verheugen op het nieuwe jaar. Dorien verwacht in mei 2021 namelijk haar tweede kindje!

Ook bij Nanda vond er gezinsuitbreiding plaats. Zij en haar vriend adopteerden een jong hondje uit Portugal: Nori. Een zwart knuffeldiertje waarvan we geregeld een lieve foto in onze groepsapp voorbij zien komen.