Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Kerstvakantie

2020 was een bijzonder jaar. Voor veel mensen een zwaar jaar vol onzekerheid. Toch kijken we bij Senza op veel moois terug: nieuwe samenwerkingen, betekenisvolle projecten, gave campagnes, vertrouwen en bovenal plezier met zijn allen! Dit sterkt ons in de gedachte om het nieuwe jaar vol energie en met een frisse blik in te stappen. En door te gaan met onze ambitie om organisaties en mensen met elkaar te verbinden. Hopelijk (weer) samen met jou!

Lief
Het begint al goed met de Week van de Lieve Briefjes van 16 t/m 22 januari, een lieve actie waar wij ons vrijwillig hard voor maken. In deze week kan iedereen die dat wil iemand een lief briefje geven of sturen. De Lieve ansichtkaartjes zijn op veel plekken (gratis) verkrijgbaar. Verschillende organisaties stellen die plekken beschikbaar. Maar we kunnen nog wel wat hulp gebruiken. Want de verspreiding van de pakketten kaartjes naar die plekken is duur. Heb je ideeën, wil je geld doneren, wil je helpen en/of wil je de kaartjes in jouw organisatie verspreiden? Neem even contact met ons op!  

Pauze
Van 25 december 2020 tot 4 januari 2021 zijn wij er even tussenuit. Vanaf maandag 4 januari zijn wij weer bereikbaar. Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een heel gezond 2021!