Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Motoren, motoren en nog eens motoren!

Motorried’n is mooi! Helemaal als het ook veilig is. Politie Noord-Nederland vindt dat ook en stond daarom op 18, 19 en 20 januari op dé Noordelijke Motorbeurs in Assen. De politie schakelde Senza in om hun deelname te organiseren. En dat betekende: handen uit de mouwen!  

We zorgden er onder andere voor dat de stand gevuld was met mooi materiaal. Zo stond er een lasergun, een politiemotor en voorlichtingsmateriaal. De politie gaf daarnaast zelf ook voorlichting. Bezoekers kregen tips over zichtbaarheid, veilige motorkleding en anticiperen in het verkeer. Dat gebeurde onder het motto ‘Samen richting Nul verkeersslachtoffers’. Voor wie zin had in meer actie stond er ook een verkeerssimulator in de stand. Een echte publiekstrekker! Bezoekers konden tot slot meedoen aan een prijsvraag. Daarmee maakten ze kans op een complete voorjaarscheck voor de motor.