Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Nieuwe schoolgidsen voor Groningse Schoolvereniging

De scholen zijn weer begonnen. En bij de Groningse Schoolvereniging (GSV) starten ze het jaar met een geactualiseerde schoolgids en schoolwijzer! Net als voorgaande jaren hielpen we de GSV bij het updaten van zowel de Nederlandstalige als Engelstalige schoolgidsen. We zorgden ervoor dat de juiste informatie en aanpassingen werden verzameld en doorgevoerd. Daarnaast verzorgden we de eindredactie en begeleidden we het ontwerp en de productie van de gidsen.

In de schoolgids staat achtergrondinformatie over de school. Bijvoorbeeld over wat de missie en visie van de school is en hoe de vereniging georganiseerd is. De schoolguide is de Engelstalige variant. In de GSV-wijzer staat vooral praktische informatie over het komende schooljaar: wie zijn de leerkrachten? En wanneer zijn de schoolvakanties? Ook hiervan is een Engelstalige variant, namelijk de GSV-index.

Voor deze opdracht werkten we samen met vormgever Rob Pentinga.