Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Promotiefilm voor HiBike

Fietsen is gezond en leuk! Daarom ontwikkelden wij in 2019 in opdracht van de provincie Groningen samen met Huis voor de Sport Groningen een nieuw fietsstimuleringsproject: HiBike. Afgelopen najaar werkten we aan de realisatie van een promotiefilm voor het programma.

De HiBike-game is een spel waarbij basisschoolklassen strijden om zoveel mogelijk fietskilometers te maken. Het programma wordt door Verkeerswijzer Groningen aangeboden aan alle basisscholen in de provincie. Om HiBike meer onder de aandacht te brengen bij de scholen, vroeg de provincie Groningen ons vorig jaar een wervingsfilm te maken. We zochten daarbij de samenwerking met Moomba Media. Het leverde een vrolijke film op die ook meteen omgezet werd in een filmpje voor social media. In de film spelen onder andere kinderen van IKC De Rietzee in Groningen de hoofdrol, terwijl ze meedoen aan HiBike. Ondertussen doet Verkeerswijzer Groningen goede zaken: afgelopen najaar meldden zich al 33 scholen aan om mee te doen aan HiBike. Verkeerswijzer Groningen zet de film nu in bij de werving van nieuwe scholen. 

Bekijk de film hier: