Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Rij jij MONO? Test het!

Weet jij of je je telefoon mag gebruiken als je stilstaat voor een stoplicht? En waarvoor weggebruikers hun smartphone in de auto het vaakst gebruiken? In opdracht van het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe ontwikkelden wij een Drentse MONO-quiz. Daarmee test je of je ongestoord onderweg gaat, zonder afleiding van belletjes appjes of social media. Test hier je kennis!

We ontwikkelden de quiz samen met Frissekom, speciaal voor alle inwoners van Drenthe. Het doel van de quiz is om het belang van Mono rijden op een leuke en interactieve manier onder de aandacht te brengen. Door mensen bewust na te laten denken over verkeersveiligheid en hun eigen gedrag in het verkeer, is de kans groter dat ze hun eigen gedrag gaan veranderen.

MONO in Drenthe
Naar schatting speelt bij twintig tot dertig procent van alle verkeersongevallen afleiding een rol. Voor het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe reden genoeg om het MONO-rijden ook onder de aandacht te brengen in Drenthe. Senza ondersteunt het VVBD daar al een tijdje bij. We ontwikkelden verschillende campagnes, online advertenties, een MONO-toolkit, een website en nog meer! Bekijk hiervoor onze portfolio.