Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Schep cadeau voor betrokkenen N366

Politiebureau's, gemeentehuizen en veel privéadressen: menigeen keek in december vreemd op toen daar een groot pakket werd bezorgd. Pas na opening werd duidelijk dat het ging om een mooie zandschep. Mét een bedankt-kaart erbij. De ontvangers droegen allemaal bij aan het afgeronde project N366 Veilig!

In de afgelopen elf jaar is er door vele partners gewerkt aan de verbetering van de verkeersveiligheid op de N366. Deze provinciale weg tussen Veendam en Ter Apel is in die tijd flink onder handen genomen. Hij werd verbreed, deels verdubbeld en alle kruisingen werden omgebouwd tot ongelijkvloerse kruisingen of rotondes. Ondertussen werden verkeersveiligheidscampagnes en handhavingsacties ingezet om de verkeersdeelnemers te verleiden tot veiliger rijgedrag. 

Senza is sinds het begin van de aanpak betrokken geweest bij het project. Samen met Studio Rob Pentinga ontwikkelden we de huisstijl ervan, maakten we vele voorlichtingsmaterialen, informatiekranten en andere middelen. Toen het project tijdens coronatijd eindigde, stelden we de provincie voor om toch iets feestelijks te doen om alle betrokkenen te bedanken voor de inzet. Opnieuw samen met Rob Pentinga zorgden we voor een verrassing voor de betrokkenen. 

Zo werden in december 2021 op verschillende plaatsen scheppen bezorgd met een opdruk van het logo en een dankkaart.