Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Veilig op pad met de motor? Ook in Overijssel en Gelderland!

Voor het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe ontwikkelden we in 2020 een gloednieuwe motorrijderscampagne. En dat is niet onopgemerkt gebleven! Overijssel en Gelderland zijn geliefde provincies voor motorrijders. Daarnaast is het aantal motorrijders tijdens de coronacrisis flink gestegen en dus ook in Oost-Nederland zijn er veel nieuwe motormuizen op de weg. Reden genoeg voor het ROV Oost-Nederland om aan te kloppen bij Senza. Wij vertaalden het concept naar de huisstijl van ROV Oost-Nederland en gaven uitvoering aan de campagne. 
 
De campagne heeft als doel om motorrijders zo veilig mogelijk op pad te laten gaan. Dat doet het ROV Oost-Nederland door motorrijders handige tips mee te geven over rijvaardigheid, motorkleding en meer. De campagne is in Overijssel en Gelderland te zien via online banners en webbanners op RTV Oost en Omroep Gelderland.
  
Toolkit  
Daarnaast vroeg het ROV Oost-Nederland ons om een toolkit te ontwikkelen voor gemeenten en andere partners in Overijssel en Gelderland, die zij plaatsen op de website. De toolkit bevat onder andere een poster, webbanners, en een webpagina met tips om te delen. Benieuwd hoe de campagne eruit ziet? Je vindt hem hier.