Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Wat vind jij van drugs in het verkeer?

Het is stom toeval: afgelopen voorjaar beloofden wij een studente van de Radboud Universiteit dat ze in november stage bij ons kon lopen en onderzoek mocht gaan doen naar de vraag hoe jongeren omgaan met drugs in het verkeer. Half november zette zij haar vragenlijst online en deelden we die. En deze week startte er in Groningen een campagne tegen lachgas in het verkeer. Dat zagen we niet aankomen. 

Enquête

Met als doel een advies te geven over hoe je jongeren kunt aanspreken op een onderwerp als drugs in het verkeer, is onze stagiaire Dominique op zoek naar jongeren tussen de 18 en 24 jaar in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe die een vragenlijst willen invullen. Werk jij met deze groep? Of heb jij iets met drugs of verkeersveiligheid te maken? Of heb je toevallig kinderen of kennissen met kinderen in deze leeftijd? Deel onze vragenlijst dan met deze jongeren. Je helpt ons ermee en zij maken bovendien kans op een cadeaubon van 25 euro:)

De vragenlijst is bedoeld voor jongeren van 18 t/m 24 jaar die in de provincies Groningen, Friesland of Drenthe wonen. Wat vinden zij ervan om onder invloed van drugs te fietsen? En is het erg om een auto te besturen als je onder invloed van drugs bent? Of je nu wel of geen drugs gebruikt: alle meningen zijn welkom!

Win 25 euro

De vragenlijst is volledig anoniem. Het invullen kost ongeveer 15 minuten maar daar staat een kans op één van vijf cadeaubonnen van 25 euro tegenover. Invullen kan op een mobiele telefoon maar op een computer werkt het prettiger en sneller. 

Je vindt de vragenlijst hier 

Heb je er vragen over? Neem dan contact met ons op via info@senza.nl

Alvast bedankt!