Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Weer aan de slag met de Drentse verkeersveiligheidscampagnes!

Ook in 2021 verzorgen wij weer de verkeersveiligheidscampagnes van het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe (VVBD). De voorbereidingen van de eerste campagnes zijn al in volle gang! Welke campagnes staan er allemaal op de agenda? En waarom zijn deze campagnes eigenlijk nodig?

Motorrijders

Een motorrijderscampagne in tijden van de coronacrisis: is dat wel nodig? Zeker wel! Afgelopen voorjaar haalden veel motorrijders hun motor van stal om een ritje te maken. Júist nu is het extra belangrijk dat ze veilig op pad gaan. Daarom trappen we het jaar af met deze campagne.  Klik hier om de campagne van vorig jaar te zien.

Snelheid

We rijden allemaal wel eens te hard. Gevaarlijk, maar ook zonde. Rustig aan rijden, is veiliger. Bovendien kun je meer van de omgeving genieten. Zeker in Drenthe! In 2020 ontwikkelden we een typisch Drentse campagne met als doel om weggebruikers te informeren en bewust te maken van de snelheden die in Drenthe gelden. Hoe? Dat zie je hier!

MONO

De smartphone is niet meer uit ons leven weg te denken. We zijn 24/7 bereikbaar, zelfs in het verkeer. Daarom helpen we het VVBD ook dit jaar bij de Drentse MONO-aanpak. Deze aanpak richt zich enerzijds op woon-werkverkeer en anderzijds op jongeren op de fiets. De rol van Senza in dit project is breed. Klik hier om te lezen wat we allemaal deden in 2020.

Bob zomer

Hoe ziet de zomer van 2021 eruit? Wisten we het maar! Wat we wel weten, is dat mensen in de zomer meer naar buiten gaan en dat daar geregeld een wijntje of biertje aan te pas komt. Daarom verzorgen we ook deze zomer de Bob-campagne.

Fietslicht

Na de zomer komt de herfst. Tijd voor de fietsverlichtingscampagne! We wijzen (jongere) fietsers op het belang van goede fietsverlichting tijdens de donkere dagen. Vorig jaar deden we dat onder andere met een hele toffe advertentievideo! Klik hier om meer te lezen over deze campagne.

Winter

We sluiten het jaar af met een wintercampagne. De winter is mooi, maar in het verkeer ook oppassen geblazen. Het kan glad zijn, autoruiten zijn sneller beslagen en bevroren en je bent vaak minder goed zichtbaar. Daarnaast drinken we rondom de feestdagen vaker een borrel. In 2020 wezen we weggebruikers op deze situaties en gaven we handige tips. Meer weten? Bekijk ons portfoliobericht.

Interesse?

Heb je vragen over deze projecten? Of ben je geïnteresseerd in soortgelijke campagnes? Neem gerust contact met ons op! Dat kan via 050 – 311 9441 of via info@senza.nl.