Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Weer volop aan de slag voor Verkeerswijzer Groningen

Sinds het najaar van 2019 ondersteunen we het Verkeer- en Vervoerberaad Groningen in het uitrollen van verkeersveiligheidscampagnes in de provincie Groningen. Al eerder werkten we vanuit Senza Communicatie aan de Groningse verkeersveiligheidscampagnes , heel recent nog in de ‘Modder op de Weg’-campagne die we dit najaar lanceerden.

In de periode tot mei 2020 ondersteunen we het VVB Groningen bij diverse campagnes, met de Bob-campagne van deze winter als eerste. Hierin richten we ons op het voorkomen van (auto)rijden én fietsen onder invloed van alcohol. Ook de MONO-campagne en de campagne gericht op Snelheid zullen we begeleiden.

In het Verkeer- en Vervoerberaad werken alle overheden in Groningen samen aan de inzet van verkeersveiligheidscampagnes. Ze doen dat onder de noemer ‘Verkeerswijzer Groningen’. Aan ons is naast de genoemde campagnes ook gevraagd nieuws voor de website van Verkeerswijzer Groningen te signaleren en te schrijven. Verder coördineren we de uitgave van de e-nieuwsbrief.