Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Wie komt ons team versterken?

Kom jij ons team versterken? Senza is op zoek naar een student(e) die een (gebruikers)onderzoek naar een website wil uitvoeren. Daarnaast bieden we per direct een werkervaringsplek aan.  

Verdiep jij je graag in de effectiviteit van websites? Ben je benieuwd of een site door de beoogde doelgroep wordt bezocht en waarom en wanneer? Dan is deze (stage- of afstudeer)opdracht wat voor jou!  We zijn op zoek naar een student(e) die een (gebruikers)onderzoek wil uitvoeren naar de website www.veiligbereikbaardrenthe.nl. Als eindresultaat verwachten we, op basis van de onderzoeksresultaten, een advies voor de toekomst van de website (en de bijbehorende sociale mediakanalen). Klik hier voor meer informatie over de stageopdracht.

Werkervaringsplek

Naast een onderzoekstagiaire zijn we ook op zoek naar mensen die tijdens of na hun studie ervaring op willen doen in het communicatie-werkveld. Het hoofddoel  van de werkervaringsplek is het helpen van de Stichting Buitengewoonzijn.Nu, door een communicatieplan voor deze stichting uit te voeren. Klik hier voor meer informatie over de werkervaringsplek.