Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Verkeerswijzer Groningen

Verkeerswijzer Groningen is een initiatief van de gezamenlijke overheden in de provincie Groningen. Onder die naam organiseren zij verkeersveiligheidscampagnes en educatie-activiteiten om het aantal verkeersslachtoffers terug te dringen. Senza ondersteunt Verkeerswijzer Groningen waar nodig tijdens het uitrollen van deze campagnes, in nauwe samenwerking met andere betrokken partijen. 

Campagnes
Op basis van het werkplan van de politie en de landelijke campagnekalender van het Rijk, stelt Verkeerswijzer Groningen jaarlijks een campagneplanning op. Zo ontstaat een plan waar zowel landelijke als zelf ontwikkelde campagnes zijn opgenomen. De campagnes zijn gericht op specifieke speerpunten, zoals rijden onder invloed en afleiding achter het stuur. Waar nodig stellen wij een plan op voor een campagne, in nauwe samenwerking met verschillende partners. Als het campagneplan vervolgens is vastgesteld, verzorgen wij ook de uitvoering en het projectmanagement ervan.

Verkeerswijzer Groningen
Senza ondersteunt het Verkeer- en Vervoerberaad Groningen ook op andere manieren. Zo ondersteunen we bij het beheren we de nieuwsberichten op de website, vernieuwden we de educatiebrochures voor scholen en helpen we mee met de interne en externe bekendmaking van Verkeerswijzer Groningen.