Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Een nieuw gezicht bij Senza!

Vorige maand namen we afscheid van onze stagiaire Dominique. Haar stage sloot ze af met een ijzersterk advies over hoe we door middel van een campagne kunnen bijdragen aan minder drugsgebruik in het verkeer. Gelukkig bleef haar stoel niet lang leeg, want afgelopen week mochten we een nieuwe stagiaire verwelkomen. Welkom Annemee!

Het komende half jaar zal Annemee twee dagen per week ons team komen vergezellen. Tijdens haar stage gaat ze onder andere aan de slag met de #FietsMONO-campagne. In 2020 startten we een nieuwe jongerencampagne, met als doel de #FietsMONO-boodschap doorlopend onder de aandacht te brengen bij Drentse jongeren. Inmiddels wordt deze boodschap via meerdere kanalen succesvol verspreid. Als onderdeel van haar stage-opdracht gaat Annemee kijken hoe we dit onderwerp óók bij ouders meer onder aandacht kunnen brengen. Door bewustwording bij ouders te creëren, vergroten we de impact van de boodschap: in Drenthe fietsen we MONO. Naast haar stage-opdracht werkt Annemee ook mee aan de andere lopende projecten en dagelijkse werkzaamheden bij Senza.

Haar stage is onderdeel van de master Communicatiekunde die ze volgt aan de Rijksuniversiteit Groningen. In de dagen dat ze niet bij Senza is, is ze daarom druk bezig met het schrijven van haar masterscriptie. Wil je meer weten over hoe Annemee bij ons terecht is gekomen? Dat lees je hier!