Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Even inhalen kan toch wel?

Een lange rechte weg. Je rijdt achter een vrachtwagen. Tegenliggers lijken er niet te zijn. Even schiet de gedachte door je hoofd: ‘Inhalen kan nu toch wel, ondanks de doorgetrokken streep?’ Veel te vaak gebeuren er in Drenthe ongelukken door weggebruikers die inhalen waar dat niet veilig kan. Ook zij dachten dat het wel kon... Daarom roept Provincie Drenthe op: haal alleen in waar dat mag en veilig kan. Senza zette een (online) campagne op.

Onder het motto ‘Kalm aan, vlot verder’ voert de provincie Drenthe dit jaar campagne tegen gevaarlijk rijgedrag op de N34, N381 en N391. Deze maand is de actie gericht op (gevaarlijk) inhaalgedrag. De campagne is zowel online als offline te zien. 

In overleg met de politie en provincie ontwikkelden Senza en TRGR samen deze campagnevideo die online gepromoot wordt en gedeeld door de overheden in Drenthe. Ook zorgden we voor redactionele content voor de betrokken overheden. 

Lees hier meer over de campagne Kalm aan, vlot verder. Klik op de foto voor het filmpje.