Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Drenthe Bespaart

In Drenthe lopen veel verschillende projecten op het gebied van energiebesparing. Inwoners die op zoek zijn naar informatie over energiebesparing vinden daarin moeilijk hun weg. Om dat te veranderen zijn Provincie Drenthe en Milieufederatie Drenthe gestart met een samenwerkingsverband op het gebied van energiebesparing.

Eén naam
De partners in het samenwerkingsverband waren Provincie Drenthe, Milieufederatie Drenthe, gemeenten en energiebedrijven. Doel van de samenwerking was het samenbrengen van alle projecten en informatie op het gebied van energiebesparing in Drenthe onder één logo, via één website. Onder de naam ‘Drenthe Bespaart’ moesten inwoners alle gewenste informatie over energiebesparing eenvoudig en snel kunnen vinden.

Logo
Senza Communicatie ontwikkelde in samenwerking met Van der Let & Partners naam, logo en een website voor Drenthe Bespaart. Daarnaast schreef Senza een communicatieplan om de campagne uit te rollen.