Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Groningen@Work

Groningen@Work is een initiatief van de provincie Groningen. Doel van het programma is om de regio economisch te versterken en daarmee zoveel mogelijk Groningers aan het werk te helpen. Het programma omvat onder meer projecten en subsidieregelingen waar ondernemers een beroep op kunnen doen.

De provincie Groningen wil graag laten zien wat er allemaal tot stand is gekomen dankzij Groningen@Work. Daarom liet de provincie een leuk boekje maken vol mooie voorbeelden en succesverhalen. Het boekje was onder meer bedoeld om aan statenleden en ondernemers te overhandigen. Samen met John Brouwer schreven wij verschillende teksten. Eerder deden wij dat ook al voor de website groningenatwork.nl. De teksten kwamen tot stand via interviews op locatie en telefonische interviews. We verpakten de – vaak - complexe projecten in korte, pakkende quotes. Het eindresultaat: een inspirerend boekje en een interessante website vol mooie projecten die allemaal op hun eigen manier bijdragen aan Groningen.