Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Groningse Schoolvereniging

Sinds 2017 helpen wij de Groningse Schoolvereniging (GSV) ad hoc met de vertaling van hun missie en visie naar uitingen in en rond de school. Daarbij hoort ook de jaarlijkse opdracht om de schoolgidsen te vernieuwen. Iedere zomer helpen wij de GSV met de aanpassing van de Schoolgids en de GSV-wijzer, de gids vol praktische informatie. Beide gidsen verschijnen ook in het engels, de Schoolguide en GSV-Index. De rol van Senza bestaat uit het herzien van teksten, nieuwe informatie toevoegen en de eindredactie van de teksten. Ook begeleiden we het ontwerp en productie van de boekjes. Daarbij werken we samen met Studio Rob Pentinga, drukkerij G. van Ark en in incidentele gevallen fotograaf Henk Veenstra. 

Profilering GSV

De Groningse Schoolvereniging is een vereniging van ouders en leerkrachten, die tot doel heeft dat kinderen het beste uit zichzelf en uit anderen kunnen halen. De school wil zijn leerlingen zo goed en passend mogelijk onderwijs bieden en doet dat op drie verschillende afdelingen: voor tweetalig basisonderwijs, internationaal onderwijs en onderwijs voor hoogbegaafde kinderen.

Sinds wij in 2017 ingeschakeld werden hebben we de GSV op verschillende momenten geadviseerd over de profilering van de school. Dat resulteerde in eerste instantie in de vier genoemde gidsen waarmee ouders (en geïnteresseerden) geïnformeerd worden over de missie, visie en dagelijkse praktijk van de school. Later ontwikkelden we ook ander promotiemateriaal zoals banners en vlaggen en een nieuwe folder over de Groningse Schoolvereniging om ouders van nieuwe leerlingen kennis te laten maken met de school. De folder bevatte onder andere testimonials waarin leerlingen, leerkrachten en ouders vertellen over hun ervaringen met de GSV.