Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Residentie De Wijert

In Residentie De Wijert kunnen de ouderen genieten van een luxe woning met service, zorg en ruimte voor ontmoeting met andere bewoners. De oude website van de residentie had echter niet meer de gewenste structuur, teksten en foto’s. Daarom hebben we een nieuwe website voor de residentie gemaakt. Toekomstige bewoners en andere geïnteresseerden krijgen op de nieuwe website een impressie van hoe het leven in de residentie eruit ziet. Zo is er aandacht voor de services die beschikbaar zijn, is te zien welke woningen er aangeboden worden en is te lezen hoe de residentie ontmoeting tussen de bewoners faciliteert. Nieuwsgierig? Kijk maar eens op www.dewijert.nl.

Brochure
De Residentie schakelde ons ook in om advertenties, een informatiemap en een brochure te maken. Voor het ontwerp en de bouw van de website zochten we samenwerking met Slagkracht. Voor het ontwerp van de andere middelen werkten we samen met Studio Rob Pentinga. En Henx Fotografie zorgde in 2018 voor mooie foto’s van het vernieuwde interieur!

Download hier de brochure