Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Veilig Bereikbaar Drenthe

In 2011 heeft het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe (VVBD) voor haar communicatie met de Drentse inwoners een nieuwe huisstijl en een aantal nieuwe middelen in gebruik genomen: een website, de Verkeerskrant en het eigen Twitter-account @vbdrenthe.

Communicatiestrategie

Senza Communicatie ontwikkelde voor het VVBD eerst een nieuwe communicatiestrategie. Naar aanleiding daarvan ontwikkelden we de nieuwe huisstijl, de website en het concept voor de Verkeerskrant. We hebben de productie van deze middelen vervolgens begeleid en beheren nu de website en het Twitter-account.

Website

Alle ontwikkelingen op het gebied van verkeer en vervoer in Drenthe zijn nu te volgen via de nieuwe website www.veiligbereikbaardrenthe.nl. De website biedt ook informatie over het aanbod aan verkeersprojecten dat het VVBD met haar partners aanbiedt. De verkeersprojecten worden aangeboden in drie regio’s: Noord-, Zuidoost- en Zuidwest-Drenthe. In elke regio bundelen een aantal gemeenten hun krachten in de voorlichting over verkeersveiligheid aan particulieren, scholen en bedrijven.

Verkeerskrant

Twee keer per jaar valt bij alle Drentse huishoudens de Verkeerskrant op de mat. De krant belicht speciale projecten of bijzonder nieuws op het gebied van verkeer en vervoer. Mensen die vaker iets willen horen van het VVBD kunnen het Twitter-account van het VVBD volgen: @vbdrenthe.