Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Veilig met de motor op pad? Ook in het Oosten!

Voor het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe ontwikkelden we in 2020 een gloednieuwe motorrijderscampagne. En dat is niet onopgemerkt gebleven! Overijssel en Gelderland zijn geliefde provincies voor motorrijders. Daarnaast is het aantal motorrijders tijdens de coronacrisis flink gestegen en dus ook in Oost-Nederland zijn er veel nieuwe motormuizen op de weg. Reden voor het ROV Oost-Nederland om bij ons aan te kloppen, met de wens om de campagne ook in te zetten in deze twee provincies. We vertaalden het concept naar de huisstijl van ROV Oost-Nederland en zetten de campagne op. 
 
In de campagne worden motorrijders éven weer herinnerd aan een aantal belangrijke zaken over het motorrijden. Daarbij zetten we in op het veiligheidsaspect en het onderhoud van de motor. Dus concreet: “Remmen gecheckt? Schokdempers gecontroleerd? Mooi, dan kun je veilig op pad.” 
 
Middeleninzet
Met behulp van Van der Let & Partnersdie ook de Drentse motorrijderscampagne vormgaven, pasten we verschillende middelen aan naar de huisstijl van het ROV Oost-Nederland: een poster, een flyer en webbannersDe webbanners zetten we online in via een Google display-campagne. Daarnaast waren deze te zien op de websites van RTV Oost en Omroep Gelderland. De banners verwijzen door naar een webpagina met tips voor motorrijders, die wij opstelden. Daarnaast verzorgden we kopij voor gemeenten en andere partners. Alle campagnemiddelen en bijbehorende kopij zijn vrij te gebruiken en te downloaden door partners van ROV Oost-Nederland, via een toolkit op de website van het ROV Oost-Nederland