Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Verkeersbrochure Drenthe

Provincie Drenthe en alle Drentse gemeenten bieden verschillende verkeersveiligheidstrainingen en –projecten aan voor alle inwoners in de provincie. Senza hielp hen om de trainingen en projecten te bundelen in een vrolijke en overzichtelijke verkeersbrochure.  

Verkeersveiligheidsprojecten

In de brochure staan de verkeersveiligheidsprojecten die de provincie en de gemeenten aanbieden aan basisscholen, middelbare scholen, particulieren en bedrijven. Zo staat er informatie in over het programma over de dode hoek, het theoretisch- en praktisch verkeersexamen, de opfriscursus voor ouderen en bijvoorbeeld de VRO Risicotraining voor motorrijders. Door bij iedereen veilig gedrag in het verkeer te stimuleren, streven de provincie en gemeenten naar een veilig bereikbaar Drenthe!  

Vernieuwing

De brochure kwam al eerder uit in 2013 en was aan vernieuwing toe. Senza zorgde voor een herziene versie. We herschreven de teksten en begeleidden de productie. Studio Rob Pentinga ontwierp de brochure.  

Verspreiding

In totaal is de brochure 1.000 keer gedrukt. De regiocoördinatoren verspreiden de brochure op scholen waar zij een bezoek aan brengen. Daarnaast deelt Veilig Verkeer Nederland afdeling Assen ze uit bij evenementen die zij organiseren. De brochure ligt ook bij gemeenten en bibliotheken in Drenthe.  

Meer informatie over de verkeersveiligheidsprojecten staat op www.veiligbereikbaardrenthe.nl onder Veilig Gedrag.