Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Verkeerskrant Drenthe

Het Verkeers- en Vervoersberaad Drenthe (VVBD) wil de inwoners van de provincie graag informeren over alles wat er op het gebied van verkeer en vervoer gebeurt. Daarvoor wordt twee keer per jaar de ‘Verkeerskrant Drenthe’ uitgebracht. Senza verzorgt de totstandkoming van de krant. Dat houdt in dat we redactie-overleg voeren, interviews houden, teksten schrijven, beeld verzamelen en de productie en verspreiding van de krant begeleiden.  Sudio Rob Pentinga ontwerpt de krant en maakt de graphics.

Huis-aan-huis
De krant wordt twee keer per jaar huis-aan-huis verspreid onder alle inwoners van de provincie Drenthe. Zo wil het VVBD alle inwoners van Drenthe informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van verkeer en vervoer en voorlichting geven op het gebied van verkeersveiligheid. De krant is een van de middelen waarmee het VVBD streeft naar meer verkeersveiligheid in de provincie.