Wij maken op onze website gebruik van cookies voor Google Analytics en AddThis (Social Media). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig. Meer informatie kunt u hier lezen.

Accepteer

Weiger

Communicatie bij maatschappelijke vraagstukken: iets voor jou?

Senza Communicatie: partners in communicatie en educatie bij maatschappelijke vraagstukken. Een klein betrokken team dat samen met fijne samenwerkingspartners, experts en leveranciers zorgt voor effectieve, aansprekende communicatie. Mensenwerk dus! Kom jij ons team versterken? Wil jij aan betekenisvolle projecten werken en daar opdrachtgevers mee helpen? En wil jij jouw ervaring inzetten om mee te bouwen aan de missie van Senza? Neem dan contact op! Ook als je nu als zelfstandige werkt. 

Bij Senza zijn we projectleiders, (online) tekstschrijvers, campagnemanagers, accountmanagers en organisatoren in één. Bij alles wat we doen, nemen we initiatiefrijk de regie. We zijn gericht op het gezamenlijke resultaat en verbinden partijen. Als communicatieadviseur zijn we betrokken bij de inhoud van het vraagstuk. We verdiepen ons goed als we ergens aan beginnen. Daarnaast zijn we dienstverlenend en gericht op kwaliteit; we schakelen daarom experts in als we de expertise zelf missen. We leren daarvan en vinden het leuk om zo te werken. Verder zijn we in de uitvoering gericht op (begrijpelijke) tekst & taal, passende en aansprekende uitingen en een originele aanpak.

Op onze website lees je alles over onze opdrachtgevers en de projecten die we voor ze doen.

Wat ga je doen?

Je gaat hier aan de slag met verschillende communicatievraagstukken. Een online campagne, een (publieks)actie, webteksten, een communicatiestrategie, doelgroepanalyses, een gedragsinterventie: geen dag is hetzelfde! Je houdt dan ook van de veelzijdigheid van ons werk. En je bent zo ervaren en betrokken dat je een project graag zelf aanstuurt en er de verantwoordelijkheid voor draagt.

Kenmerkend voor jou

 • Je bent ondernemend, nieuwsgierig en gericht op samenwerking.
 • Je analytische denkvermogen is sterk en je denkt na voor je iets doet.
 • Door je servicegerichte instelling voel jij aan hoever je bij opdrachtgevers kunt gaan met grensverleggende ideeën en adviezen. Je hebt het geduld om het goede moment voor jouw idee af te wachten.
 • Je kunt goed schrijven en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Werken met verschillende softwareprogramma’s, contentbeheersystemen en sociale media vind je leuk.
 • Je hebt een opleiding in ons vakgebied Communicatie op HBO- of WO-niveau.

En heb je dan ook nog ideeën waarmee we de wereld samen mooier kunnen maken en die je graag met Senza zou willen verwezenlijken? Vertel!

Wat staat er tegenover?

Wij zijn op zoek naar een nieuw teamlid dat bij het lezen van dit alles zin krijgt om bij het team van Senza te horen. Daar staat natuurlijk iets tegenover:

 • Een dienstverband bij Senza (28-32 uur) in Groningen, of een andere invulling van de samenwerking als je daar ideeën voor hebt;
 • Een beloning die past bij jouw ervaring en capaciteiten, passend bij de functie in een klein bedrijf;
 • Bij een dienstverband: een maandelijks extraatje waarmee je zelf pensioen opbouwt;
 • Bij een dienstverband: 25 vakantiedagen bij een dienstverband van 40 uur;
 • Een flexibele indeling van de werkweek en de werkplekken;
 • Een werksfeer waarin inhoudelijke betrokkenheid, collegialiteit en kwaliteit centraal staan;
 • Volop ruimte voor (project)ontwikkeling als dat past bij de missie van Senza.

 

Meer informatie en solliciteren

Meer informatie over Senza vind je op deze website. Heb je vragen? Mail dan naar info@senza.nl of bel naar (050) 311 94 41. Denk je dat jij degene bent die ons team moet versterken? Stuur je motivatie en CV voor 28 november 2021 naar info@senza.nl, t.a.v. Peggy Limburg. Laat ons vooral weten waarom jij graag bij ons wilt werken en waarom je een échte aanwinst bent voor Senza!